miercuri, 23 iunie 2010

Rafał

Te-am visat de atatea ori,tu sarutandu-ma si eu beata de fericire iar azi m-ai luat prin surprindere cu ale tale gesturi,incat un vis mi s-a indeplinit.Sau poate un moft.
Moftul de a te avea,de a te alinta ca pe un copil,ceea ce esti,de a fi rasfatata de mainile tale gingase,de a ma pierde in ochii tai vicleni si in acelasi timp inocenti.Nu stiu cum faci dar esti perfect.Ai observat ca esti mai mult decat un barbat frumos in momentul in care toate privirile sunt atintite asupra ta.Si eu n-am sa ma las prinsa in jocul tau,am sa te ademenesc in al meu joc pana ai sa ma urmaresti.
Te privesc si nu ma satur de a-ti contempla perfectiunea.Esti ca un bibelou de portelan,gingas ca o fata incat mi-e frica sa te ating.O stii si tu ca esti frumos si vrei sa ma cuceresti cu privirile tale de print,cu ale tale buze perfecte,dar tu nu stii ca eu fug de iubire.
Pentru mine esti intruchiparea frumusetii,un Apollo,un idol si atat.Nicaieri n-am mai vazut altul ca tine dar perfectiunea ta nu mi-a furat inima.Nu am simtit fiorul dragostei,nici emotii,nici tulburari cand m-ai sarutat.Te-ai chinuit atat si nu accepti faptul ca nu simt nimic pentru tine.Esti o jucarie pe care as vrea sa o am mereu,intr-un dulap si cand vreau sa o scot sa ma joc cu ea.Esti cea mai pretioasa jucarie,pentru ca multe fete te-ar cumpara si eu te-as tine doar pentru mine.
Acum ne jucam doar noi doi,tu incerci sa ma prinzi in plasa,eu incerc sa te innebunesc;tu innebunesti la un moment dat si ma sufoci in sarutari si ma strangi puternic in brate.Eu vreau sa scap dar tu ma tii puternic.Mi-e frica,adrenalina creste ca intr-un joc riscant iar tu ma vrei cu o disperare ce creste.Eu nu te vreau deloc,pentru ca esti un diavol deghizat intr-un copil frumos.
Ne luptam ore in sir unul cu celalalt si pana la urma cedezi.In acel moment am stiut ca mai am putin timp la dispozitie,ca maine vei pleca definitiv si ochii tai, in veci nu-i voi mai vedea.E trist si in acelasi timp frumos ca te-am avut macar pentru o zi,ca ai fost o alta pagina din cartea vietii mele.Drum bun,Rafał!

Vezi mai multe din Ambientala pe 220.ro

4 comentarii:

Balaurita spunea...

interesanta postarea...ca oameni ne dorim mai tot timpul ceva ce nu putem avea sau ceva ce obtinem foarte greu...cand acel ceva se lasa deja si cedeaza, parca nu mai e asa de interesant sa luptam in continuare

lumina cerului spunea...

indeed. interesant. are mare dreptate doamna balaurita in ceea ce spune, insa ridici o problema mult mai mare aici, poate inconstient si nevrut o ridici: daca am putea noi, asa noi ca oameni maturi, sa ne ocupam de lucruri serioase, cum ar fi dragostea, fidelitatea s.a.m.d., dar sa avem noi, copiii din noi defapt, un "dulapior", din care din cand in cand sa ne servim cu o jucarie. in contextul acestui articol adica, de ce exista si se legitimizeaza monogamia?!! nu exista fiinta pe aceasta planeta pentru care sa fie naturala o astfel de comportare, o astfel de autosubjugare la care se autoimpune omul (nu toti, evident). nu-l iubesti, dar e normal sa-l vrei. frumusetea nu este o virtute, o insusire care urmareste in mod constant idealul, ci este idealul in sine, necontaminat de dragoste sau sau alte sentimente. frumusetea pur si simplu este si cu totii ar trebui sa ne bucuram de ea. ma mira ai scris asa ceva, nu ma asteptam, dar ma bucura. bine-nteles, nu explicit ai spus-o, dar vei recunoaste ca asta reiese. daca nu, astept cu cea mai mare placere un raspuns

Diana spunea...

Balaurita ai dreptate,mereu ne dorim ceva mai greu de obtinut,ne plac provocarile si cand obtinem ce vrem nu mai suntem asa de interesate.
Lumina cerului,tu cred ca faci o foarte mare confuzie si cred ca nu ai inteles acest text.Nu o sa-mi explic postarea pentru ca poate fi o fictiune,o experienta,un gand,orice..

Gidea Florentina spunea...

MIi se pare un pic ambiguu textul de mai sus.Dar asa e si viata...Cred ca Rafael este,de fapt,asa cum ai spus-o tu:un bibelou.Un lucru cu care,la un moment dat,te poti lauda.Dar atat.Il vrei pentru ca stii ca este vrut si de altcineva.De mai multi "altcineva".Dar daca nu l-ar mai vrea nimeni,daca nu ar mai fi asa perfect,l-ai mai vrea?Simplu moft.