sâmbătă, 31 iulie 2010

Fara titlu,,

Tumultul vietii m-a aruncat pe un drum neasteptat. Iubesc oameni pe care ii ignoram si ignor persoane pe care le iubeam.Cum am putut sa ma schimb atat de mult intr-un un an?Nici eu nu stiu.Sunt si sensibila si indiferenta,pasionala si frigida,vesela si trista,nebunatica si serioasa si totusi sunt eu.Ma regasesc in toate.Acum 5 ani profa de Psihologie mi-ar fi spus ca asa ceva nu e posibil intr-un singur om,dar eu stiu ca se poate sa fii toate si nimic.
Am pierdut persoane pe care cu ignoranta mea le-am indepartat de mine si am castigat altele in loc,poate mai bune,poate mai rele,habar nu am.
Ideea e,ca uneori viata mi se pare prea complicata pentru a ma juca cu ea si totusi acesta e tot farmecul,sa ne luptam,sa invingem si apoi...
Recent,am gasit o cale prin care pot sa evadez,sa ma eliberez de tot si sa ma simt si grozav:prin sport.Zi de zi,merg,alerg,trag la aparate,sar,inot si tot ce ma ajuta sa uit de rutina,sa fiu doar eu.As fi vrut sa evadez in studiu,in citit dar nu reusesc.Gandurile ma coplesesc inainte de a citi macar o pagina.Ma gandesc serios chiar sa ma apuc de scris,astfel mi-as elibera gandurile,m-as confesa.Dar e prea mult...

4 comentarii:

Monica spunea...

Hei , Diana eu zic ca ba da, se pot gasi atatea intr-un om si inca mult mai multe. Si ma bucur ca in toate te regasesti pe tine:)

Cat despre scris, incearca, cred ca ar fi frumos si folositor pt sufletul tau...

Anonim spunea...

te sustin in ideea de a scrie, m-am inscris in grupul persoanelor interesate de pe grupul tau fiindca-mi place cum scrii. cred ca daca-ti vei consuma o parte mai mare din energie facand sport vei putea sa revii la citit. spor!

Anonim spunea...

daca tot is aici am sa-ti recomand scheps-ul gandurilor mele:
http://pegas-motorizat.blogspot.com
- Ne amuzăm că nu-i impozabil!

Diana Slavu spunea...

Monica si Cypy,va multumesc pentru incurajare si de asemenea ma bucur sa stiu ca cineva isi pierde cateva minute din viata citind "aiurelile" mele.Si vreau sa spun ca scriu pentru ca imi place ideea de a-mi varsa ideile,ca sunt si citita...asta face din blog un lucru si mai interesant:)