sâmbătă, 24 octombrie 2009

De ce e usor sa te indragostesti si atat de greu sa iesi dintr-o relatie?


Sa te indragostesti e asa de usor si de frumos incat nimeni nu se intreaba cum,cand si unde s-a indragostit.Iubirea nu poate fi controlata,nu te poti impotrivi ei,pur si simplu s-a intamplat.Dar iubirea cum vine,asa si pleaca.Apoi dupa ce iubirea dispare cazi incet incet in prapastie.Mai raman doar certurile,rautatile si este foarte greu sa iesi de acolo.Fiecare incearca sa-l raneasca pe celalalt,datorita nefericirii sale.Cand cazi toate experientele avute impreuna,amintirile iti apar in cale,ca niste obstacole.E asa de greu sa iesi...si fiecare incearca sa iasa primul.In mod normal barbatul ar trebui sa o ajute pe femeie sa iasa din groapa si apoi,pentru ca e mai puternic sa iasa singur.
E normal sa iesi greu dintr-o relatie pentru ca orice e nou,imprevizibil presupune emotii,teama uneori neputinta sau suferinta.Obisnuinta te trage in jos.De multe ori nu ai alte perspective si suferi..pentru ca te gandesti la promisiunile facute,care acum nu mai au nici o valoare.
Ideal ar fi sa nu cazi in iubire..ci sa te inalti...E foarte greu sa te ridici,sa iesi din groapa,in schimb e mai usor sa cazi.

7 comentarii:

C spunea...

Ai dreptate

Cachorro Louco spunea...

Diana : Eu acredito que amar é muito fácil ,mas uma relação entre um homem e uma mulher não vive só de amor.E as outras partes da relação são difíceis de se administrar pois as pessoas querem preservar sua individualidade e seu modo de pensar .Querem impor suas idéias como se fossem as mais certas ,e isto acaba por destruir o amor .Amar é instintivo ,mas quando se quer usar o lado racional para dominar o amor ,tudo se acaba com tristeza .
Beijos

Adrian Barbat spunea...

Ideal ar fi sa inveti sa ocolesti gropile, dar itotdeuna mai apare una neprevazuta si din pacate te rostogolesti. Nu cred ca are importanta cine iese primul, ideea de baza este sa faca un pact pentru a se extrage impreuna de acolo si nu separat.

Fata cu nisipul spunea...

Depinde de noi cât şi cum suferim. Consider că de la o anumită vârstă ajungem să ne cunoaştem limitele, dorinţele, aspiraţiile, aşteptările etc. Şi dacă mă gândesc bine... oamenii chiar sunt egoişti. Ei nu vor să "prindă" fiinţa iubită fiindcă sunt îndrăgostiţi în mişcarea către ea. Dacă ajungi să ai acea persoană s-a terminat.
O altă părere...

Adi spunea...

"E asa de greu sa iesi...si fiecare incearca sa iasa primul.In mod normal barbatul ar trebui sa o ajute pe femeie sa iasa din groapa si apoi,pentru ca e mai puternic sa iasa singur."
In situatiile astea conteaza inteligenta emotionala si cat de puternic emotional e. In ziua de azi, barbatii au partea emotionala MULT mai putin dezvoltata decat femeile.
"Ideal ar fi sa nu cazi in iubire..ci sa te inalti"
Cazi in iubire pt. ca crezi ca in exterior o sa gasesti ceva mai bun decat ce ai in tine. Ai toate resursele *deja* in tine.

Also: falling in love = personal brainwashing:))(adica o faci cu manutza ta:p)

Anonim spunea...

OK, am citit ce ai scris, si cred ca inteleg (desi ma enerveaza ce am zis). Imi pare rau ca 5 egal cu 0, insa (parerea mea e ca tu ai un bai) cred ca ar merita sa-l suni... o sa ramai surprinsa.

Diana Slavu spunea...

Anonim, sorry dar nu inteleg la ce te referi.