duminică, 27 decembrie 2009

Avatar-Cel mai scump film

Cel mai scump lungmetraj din istoria cinematografiei a obţinut încasări de 27 de milioane de dolari (18,83 milioane de euro) în prima zi de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada.
James Cameron, creatorul filmului „Titanic“, a muncit 15 ani,si a costat, conform unor estimări, 500 de milioane de dolari.
Lansat la aproape 12 ani de la "Titanic", "Avatar"-ul lui James Cameron demonstrează că aşteptarea regizorală a meritat. Producţia sa revoluţionară promite să spargă toate tiparele în cinematografie.
Povestea acestui film începe în urmă cu 14 ani, când Cameron a scris un scenariu de 80 de pagini pentru "Avatar", inspirat de cărţile SF citite în copilărie. El a creat atunci fiinţe cu pielea albastră şi ochi alungiţi, locuitori ai unei mici planete aflate la 4,4 milioane de ani lumină distanţă de Pământ.

Si pentru ca nu sunt adepta filmelor SF,si nici nu am vazut inca acest film,voi astepta sa il vad si apoi sa-mi dau cu parerea.Pana atunci puteti sa vedeti un trailer...ca sa va faceti o parere cat de cat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ba eu chiar sunt un mare adept al filmelor sf ! l,am vazut. din pacate nu in 3d. dar totusi are niste culori ultra,si niste peisaje gen final fantasy. pt amatorii de sf, it,s a "must-see" .

Cipri spunea...

Nu sunt un fan al filmelor SF, dar pe ăsta nu vreau să-l ratez. Nu știu sigur de ce, că nu știu "cu ce se mănâncă", dar poate cele câteva trailere au reușit să mă convingă.
Nu pot decât să câștig, chiar dacă nu-mi place o să mă pot "bucura" că am văzut un film de ~500 milioane de de dolari.
Vizionare plăcută!
Sărbători fericite!

Hopeless spunea...

hmmm eu l.am vazut e bunicel
are un final feicit ca sa zicem asa

Andrei spunea...

vineri 15 ianuarie ora 21:30 o sa vizionam filmul impreuna:) sper sa iti placa si sa iti lase un gust placut intalnirea noastra