vineri, 1 ianuarie 2010

2010-ce ne va aduce?

"Reprezentantul acestui an este impetuos, energic, bataios, impulsiv, un luptator prin excelnta. Norocul este mereu de partea sa. In plan intelectual, da dovada de o imaginatie bogata, o inteligenta sclipitoare si un curaj fara limite. Logica sa este mai slaba, el bazandu-se mai mult pe instinct. Este foarte agitat, risipitor, deloc calculat si chibzuit, deloc sau rabdator. Din graba poate distruge tot ceea ce a creat. In plan afectiv ofera iubire cu multa generozitate si cu multa pasiune, dar pretinde aceleasi sentimente, care, daca ii sunt inselate, se transforma in razbunare fara mila. Este foarte gelos si posesiv."

www.tigru.acvaria.com

Pentru ca anul 2010 sa fie unul bun din toate punctele de vedere,este nevoie de straduinta si vointa noastra.Ce semanam,aceea culegem.Daca vom munci,vom culege roadele,daca nu avem varianta:sa ne gandim ca soarta e de vina,sau poate anul 2010 este unul malefic si varianta de a ne da seama ca noi suntem singurii responsabili pentru soarta noastra.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ai vorbit k un rac veritabil :) ambitios, si harnic

Andrei spunea...

hmm...descrieria de fata ma caracteriziaza si cred ca pe maj leilor:)...da e anul nostru, daca v-om fii ambitiosi si neinfricati! e in general anul semnelor de foc, dar si celalalte zodii pot sa prospere in anu acesta daca o sa isi asume riscurile necesare succesului.