vineri, 12 februarie 2010

Suflet imperfect in Chip perfect


Ai un chip perfect,luminos,fara riduri si cand zambesti pari o bucatica rupta din soare.Zgarieturile nu-si gasesc loc pe trupul tau,imperfectiunile le caut cu lupa si totusi nu le gasesc.Parul tau brunet straluceste atat de frumos iar mireasma trupului tau incanta pe oricine.Ochii jucausi si aroganti te imbata si te dau peste cap.Poti sa vezi in ei inocenta si frumusete,putere si slabiciune,gratie si blandete.Esti bland ca un mielusel si salbatic cand suntem doar noi,ma amagesti fara vorbe si ma ai cu un simplu sarut.
Ieri ti-am vazut sufletul.M-am ingrozit.Cum poate un suflet ros si putred sa incapa intr-un trup atat de perfect?Inima ti-e plina de viermi,si gandaci se plimba prin tine.Esti un criminal,un insensibil,ai omorat inimi si apoi ai fugit ca un las.
Pentru mine esti Dorian Gray.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce descriere ai facut... foarte reusita.
Felicitari...
totodata mi-ai starnit interesul pentru Dorian Gray. Nu stiu de ce nu am vizionat pana azi filmu, ceva din mine mereu ma impiedica sa il vad.

Exista insa perfectiune ?

Diana Slavu spunea...

filmul nu e f reusit....eu am citit cartea care e superba.ideea cartii mi se pare geniala.

Anonim spunea...

Atunci mai degraba aleg cartea. :)

Doar sa termin cu licenta ca timpul ma limiteaza acuma in privinta cartilor ce nu fac parte din aria de studiu pentru lucrare.

O duminica superba !

Anonim spunea...

...cel mai reusit articol...de departe!

Dorian Gray