marți, 23 martie 2010

Jurnal de indragostita (III)

Ochi cafenii si parul blond...Mai auriu decat auriul,mai stralucitor decat soarele,mai fin decat catifeaua.
Un strengar in mijlocul drumului...mai rau decat un pierde-vara,mai frumos decat Fat-Frumos.
Eu:15 ani,indragostita lulea de o naluca,de un ideal masculin,de un diavol pierdut in lumea asta mare.
...
M-a luat in brate si universul a cazut peste mine cand l-am impins.Mi-e frica si iubesc.Peste 2 saptamani va pleca in Bucuresti,de unde a si venit.E fotbalist si bucurestean.Combinatie mai urata se putea?
E frumos,va ramane mereu implementat in mintea mea,dar e vulgar.Nu gasesc inocenta in privirea lui,doar durere si agonie.
...
Doua saptamani le-am petrecut cu el si as mai fi vrut inca 2 vieti...Cel putin atunci...Nu l-am mai revazut,nu i-am mai auzit glasul,dar sunt sigura ca e undeva in inima Bucurestiului,pierdut si fara vise.


Vezi mai multe din Dance pe 220.ro

3 comentarii:

Romina.R. spunea...

invata sa te bucuri mereu de moment, de oportunitati, niciodata nu vor reveni si mereu iti va parea rau, fa ceea ce simti, daca gresesti, ce se poate intampla mai rau decat sa te gandesti ca n`am incercat?

robert spunea...

Bine, bine ... daca "Voi sari peste pagini din viata mea si le voi lasa in urma"; de unde stii care sunt bune si care nu? eu zic ca fiecare pagina este inceputul unei noi carti.
Romina are dreptate: trebuie sa te bucuri de moment, nu sa "numerotezi paginile de carte"

Diana Slavu spunea...

Robert,nu numerotez paginile de "carte",cred ca ai inteles putin gresit sensul pe care am vrut sa-l atribui cuvintelor.Paginile sunt amintiri din trecut,iar saritul peste ele inseamna depasirea acelor amintiri si continuarea luptei pentru indeplinirea visului meu.