marți, 22 iunie 2010

Premiu


Zilele acestea am abandonat blogul,scrisul,gandurile,pana si persoana mea.Am abandonat pana si persoana mea.M-am dedicat totalmente cartilor si distractiilor.E o forma buna de a combina doua activitati total opuse.Ai si o satisfactie:simti ca faci ceva util si in acelasi timp profiti si de viata.Cand ma distrez sunt doar eu pe lumea aceasta,cand citesc ma simt minuscula,inferioara dar absorbita de noile cunostinte.Cu cat studiez mai mult cu atat imi dau seama cat de putine lucruri stiu.Ma simt un purice in univers si universul un urias care ma inghite.

Azi am primit un premiu care m-a facut sa ma razgandesc,si sa-mi astern in continuare gandurile sau fabulatiile:)) pe blog.Ii multumesc lui Tudor http://tu26dor.blogspot.com/

Un comentariu:

Tudor Enea spunea...

sa te pierzi in ganduri traindu-ti viata nu e un abandon. sa te pierzi in viata uitand de tine poate fi un esec. intre ele nu e mare diferenta. e doar o modalitate diferita de a privi lucrurile. sunt convins ca tu ai capacitatea de a onvata si intelege viata asa cum trebuie. succes in tot ceea ce faci. premiul e mai mult decat pe merit.