miercuri, 18 august 2010

Extaz

Parca plutesc si totul in jurul meu se invarte intr-un ritm ametitor,doar eu sunt de un calm nemasurabil.Pana si fricile,agonia,tristetea,dorinta toate au disparut.
Vorbesc si totusi parca o fac automat,nu aud,nu vad,nu simt.Am o vaga impresie doar si raspund dupa cum cred eu.Imi dau seama ca e ceva cu mine,isi dau seama si ei si totusi parca acum ma simt bine.Ma simt euforica,ma simt in alta viata:fara griji,fara suspans,fara durere.Doar eu.Si e periculos,al naibii de primejdios.O masina era sa ma trezeasca din starea aceasta,pe un barbat l-am calcat din greseala si totusi prefer sa fiu asa visatoare,cum sunt acum.E un comfort psihic,aveam nevoie de el.Si-l recomand in momentele de criza.Sa poti sa te simti in extaz,fericit,cand nimic nu e roz in jurul tau,cand probleme atarna pe umarul tau,e o realizare sau e un semn ca ai innebunit:)).Prefer sa cred ca am innebunit pentru o clipa si ca nu-mi mai pasa de nimic,decat sa ma simt cum ar trebui sa ma simt acum.Imi imaginez ca sunt in largul marii si inot.Simt apa rece si e asa de bine.Acum ma duc pe plaja,ma ascund in nisip si beau o bere rece.Stiu,nu-i sta frumos unei domnisoare sa bea bere,dar nu-mi pasa.Nu ma simt domnisoara,nici macar femeie.Ma simt un spirit,ce alearga nestingherit prin multime.
E atat de bine-venita starea asta,din nimic sa creezi un "orgasm" ce tine ore intregi.E o alchimie:furia a devenit liniste ,frustarea incredere in mine si in orice,tristetea euforie,ura iubire si frica acum e o stare de depasire a limitelor.Simt ca nimic nu ma poate atinge si in acele ore nimic nu m-a atins.

Asculta mai multe audio Muzica

10 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte frumos :)

Eugen Viorel Photography spunea...

frumoase postari un blog interesant ..un blog care merita sa fie citit ... apropo da o vizita pe blogul meu poate iti vor placea pozele ce vor aparea pe el http://eugenviorel.blogspot.com/

Valentin spunea...

iti inteleg starea, am experimentat-o.. a avea momente de fericire fara a avea motive palpabile, mi se pare ceva deosebit.
daca stam sa ne gandim mai bine fericirea careia ii gasim motivele isi pierde din farmec...
nice blog!

lumina cerului spunea...

e clar. ai innebunit. se mai intampla si e intr-adevar frumos. sa fi numai atenta cu masinuta aceea ...

BellaVanilla spunea...

Foarte frumos! Poate intri si pe blogul meu si-mi spui parerea despre ceea ce scriu :)

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

BellaVanilla spunea...

Merci mult de tot!:)

Iti cunosc starea de spirit:) Si eu am simtit ceea ce ai scris tu:) Felicitari pentru ceea ce scri, pentru ca ai talent si stii sa scrii foarte frumos!

mindfreak spunea...

superb!:X

Cachorro Louco spunea...

Olá Diana como está você?
Desejo que esteja bem .
Faz muito tempo que não comento no seu blog ,mas é porque estou usando pouco o meu blog .Tenho postado artigos de outras pessoas porque estou sem vontade de escrever e desanimado com a situação do meu país .Sempre combati comunistas e agora êles estão se apoderando do Brasil .A situação está muito estranha .
Continuo gostando do seu blog e do seu jeito de escrever .
Beijos

Diana Slavu spunea...

ola Cachorro estou muito bem,eu nao tinha tempo para preocupa-me de blog estes dias mais escrivio cuando tenho dias livre.eu nao conehco la situacao de Brazil mas esper estar bem.beijo