joi, 20 august 2009

Dragostea


"Cuvântul dragoste poate avea două sensuri absolut diferite - nu doar diferite, ci diametral opuse. Un sens, este dragostea ca o relaţie; celălalt este ca o stare de a fi.

În momentul în care devine o relaţie, dragostea devine sclavie, fiindcă apar aşteptări, apar cerinţe, apar frustări şi un efort al ambelor părţi de a domina. Devine o luptă pentru putere. Relaţia nu este lucrul corect. Dar dragoste ca stare de a fi este total diferită. Înseamnă că pur şi simplu iubeşti; nu creezi o relaţie prin asta.

Dragostea ta este ca parfumul unei flori. Nu creează o relaţie; nu-ţi cere să fii într-un mod anume, să te porţi într-un fel anume, să acţionezi într-un mod anume. Nu impune nimic. Pur şi simplu împărtăşeşte. Şi împărtăşind nu-şi doreşte nici o răsplată. Însăşi împărţirea e o răsplată"
Osho-Libertatea

4 comentarii:

Cachorro Louco spunea...

Diana :Acredito que o amôr é um sentimento que nos domina ,e nós nunca podemos dominar êle.O amôr tem vida própria ,vai e volta em nossas vidas.Aprendi com o tempo e com minhas lágrimas que podemos amar muitas vezes na vida ,pessoas diferentes ,em momentos diferentes ,mas temos acima de tudo que amar o amôr.Beijos

Diana spunea...

Am ajuns si eu la concluzia ca dragostea ne domina,ne transforma desi nu e ceva de dorit.

Adrian spunea...

"Devine o luptă pentru putere. "
O lupta pt. iluzii poate.
Problema incepe de la inceput cand ti-ai facut asteptari gresite si bazate pe subconstientul tau nu pe realitate.
Cand faci asa e foarte greu sa obtii in realitate ce vroiai in subcosntient.

方大同Khalil spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色