miercuri, 20 ianuarie 2010

Intre viata si moarte



Un fulg de nea imi atinge obrazul stang...A disparut intr-o secunda.S-a topit,la fel ca gandurile mele in miez de noapte.Nu am aer...ma sufoc incet,incet.
Trag aer in piept si parca toata viata mea e risipita in 7 carari.Inspir puternic toate sperantele mele,gandurile,dorintele si expir amintirile.Nu le mai vreau.Nu mai am resurse...cu un ultim efort sorb ultima picatura a vietii.
Am cazut jos.Vad ca prin ceata chipurile celor dragi schimonosite de durere.Ma vor inapoi,dar eu nu-i vreau.Mi-e bine aici,plutind pe un nor pufos,eliberata de ganduri si amintiri.Sunt doar eu cu mine insumi deasupra tuturor,fara griji,fara temeri,fara durere.
Au..o palma m-a readus la realitate.Abia constientizez ce se intampla,cand simt asprimea unei noi palme.M-am trezit.Totul a revenit la normal.

Vreau un loc numai al meu in mintea ta,nu doar amintiri.Ma multumesc cu gandurile tale,inima ta e prea obosita ca sa mai poata iubi.A mea nu mai bate demult pentru nimeni,oscileaza.Se topeste ca fulgul de nea.

5 comentarii:

Hudini Silviu spunea...

foarte trist mesajul transmis.. frumos transpus totusi.
ma inclin cu respect

sentiment spunea...

e plutire....e visare...e frumos...la fel de frumos si cum ai scris.....:)

sentiment spunea...

e plutire.e visare...e frumos...la fel de frumos cum ai asternut aceste cuvinte...

lumina cerului spunea...

un text din nou plin de incarcatura emotionala. as vrea totusi sa precizez ca fara amintiri nu am putea avea ganduri si dorinte, nici macar dorinta pentru ceva nou. structural mi-i se pare insa ca totul e excelent, fiindca ai folosit ca puncte de referinta fulgul de nea, secunda, miezul de noapte si simetria inceputului cu sfarsitul. excelenta si chestia gen Lapusneanu: "daca eu nu ii vreau, ei ma vor". cred ca urmatoarea poezie exprima exact sufocarea ta de la miezul noptii: http://www.poezii.biz/afiseazapoezie.php?poem=80511

Anonim spunea...

Foarte frumos,esti foarte talentata si imi place cel mai mult la tine ca se simte cum scrii din suflet.Felicitari!