joi, 17 septembrie 2009

Ce dezavantaje au femeile frumoase?


La prima vedere femeile frumoase par sa aiba numai avantaje,nicidecum dezavantaje.Dar frumusetea nu aduce intotdeauna fericirea si nu garanteaza succesul.E foarte important sa ai si alte calitati,cum ar fi:atitudine,incredere in tine,curaj,perseverenta si sarguinta.Va intrebati poate de ce nu am scris si inteligenta.Pentru ca nu e suficient sa ai inteligenta,toti ne nastem cu un anumit tip de inteligenta,important e felul in care ne dezvoltam inteligenta,ce facem pentru a ne fructifica talentul.Inteligenta e 99% efort si 1% inspiratie.
De aceea majoritatea femeilor frumoase sunt mai predispuse de a nu face nimic in acest sens,adica nu se preocupa de minte mai mult decat de fizic.Dezavantajul e ca atunci cand ai un fizic placut,obtii unele lucruri mai usor,te faci remarcata mai repede si fara efort;Dar daca nu te ingrijesti si de minte si de suflet vei aparea in fata celorlalti ca o simpla "papusa" cu care nu e necesar sa vorbesti.
O femeie cu un fizic mai putin placut,in schimb va lupta din rasputeri sa isi puna in evidenta alte calitati,atat de cautate de barbati.Ele stiu ca altfel nu se vor face remarcate,decat prin ceea ce stiu,prin felul in care vorbesc,prin atitudine.O femeie frumoasa,aparent nu are nevoie de abilitatile acestea.E suficient sa arate bine,pentru ca oricum are suficienti admiratori.
Uneori suntem comparate cu produse.Cand mergem in magazin,tindem sa alegem produsul cu ambalajul cel mai frumos.
Ideal e, cand o femeie se ingrijeste de corp, minte si suflet in egala masura.

6 comentarii:

Cachorro Louco spunea...

Diana : A beleza do corpo ajuda muito ,mas com o tempo esta beleza acaba .Se você tem beleza intelectual e espiritual ,qunto mais o tempo passa ,mais esta beleza aumenta ..Os homens que vão atrás de mulheres muito bonitas também são homens de cabeça vazia ,pois se interessam só pela aparencia ,e não pelas qualidades pessoais da mulher.Beijos

Eleonora Lisnic spunea...

Un mare rol îl are şi factorul genetic. Toate fetele pot citi mai mult şi să treacă drept "deştepte", dar inteligenţa (ca şi eleganţa) este nativă.

"Frumoasă, inteligentă, puternică şi, totuşi, feminină" este o combinaţie mai rară. :) Sunt mai rari şi bărbaţii care-şi doresc o asemenea femeie şi pot avea o relaţie armonioasă cu ea.

Sunt bărbaţi care caută o fată frumoasă, dar mai puţin deşteaptă, pentru a o putea domina. "Să am cu cine ieşi în lume, dar să mă asculte şi să creadă tot ce-i spun", formula un baiat.
Dacă toate femeile frumoase ar fi şi deştepte, săracul băiat nu şi-ar împlini visul. :(
Fiecare cu gusturile şi dorinţele lui şi fiecare îşi poate găsi perechea dorită în această lume. :)

Diana Slavu spunea...

Eleonora consider ca factorul genetic nu are un mare rol deoarece cred ca inteligenta se formeaza,se dezvolta.Iq-ul poate creste sau chiar scadea dupa felul in care ne punem la functiune "creierasul".Cunosc persoane cu un mare potential dar care se complac si raman la acelasi nivel,nu-si exerseaza creierul dar asta nu inseamna ca nu au mostenire genetica buna.Einstein era considerat un retardat,nu parea sa aiba o mostenire genetica buna.Si sunt si cazuri in care parintii sunt intelectuali iar copiii sunt total opusi parintilor.E mult de discutat pe tema asta si cred ca daca inteligenta ar fi nativa si nu ar putea fi dobandita am fi limitati.

Eleonora Lisnic spunea...

Se spune că trebuie să facem deosebirea între "a fi deştept" şi "a fi inteligent". Deşteptăciunea (totalul cunoştinţelor) poate fi dobândită, dar inteligenţa este nativă. Moştenirea genetică nu ţine doar de părinţi, ci de toţi strămoşii, de pe două ramuri. În plus, există o moştenire genetică fizică şi una spirituală.
IQ şi EQ se măsoară acum la angajarea în mari companii, adică inteligenţa intelectuală şi inteligenţa emoţională. :)

Eleonora Lisnic spunea...

"Daca inteligenta ar fi nativa si nu ar putea fi dobandita am fi limitati"

Dumnezeu (potrivit Bibliei) spune că dă cui vrea El, cât vrea şi când vrea. Au toţi o şansă să obţină daruri pe parcursul vieţii.

Adi spunea...

"E suficient sa arate bine,pentru ca oricum are suficienti admiratori."

Insa poate nu asta vrea.:) Mai multi admiratori poate sa aiba oricand. Not so interesting.