duminică, 27 septembrie 2009

Cluj


Azi plec la Cluj.Anul trecut abia asteptam,e alta viata acolo,alti oameni,alte conditii.Acolo ma simt mai responsabila de tot,mai independenta,mai matura.Azi parca ceva ma leaga de orasul in care m-am nascut.Nu stiu ce,dar ceva ma tine aici.Cred ca in cateva zile imi va trece.
Intotdeauna am preferat orasele mari,aglomerate.Agitatia imi place,simt ca traiesc cand vad mii de studenti in jurul meu.Noaptea chiar daca nu pot dormi nu conteaza.Conteaza ca acolo sunt multe oportunitati.Cred ca si Bucuresti mi-ar fi placut mult.
Din acelasi motiv pentru care imi place Clujul, am ales sa stau in camin.Intradevar, nu e foarte confortabil sa ai in preajma mereu inca 4 persoane,sa ai putin spatiu,dar e foarte util.Inveti sa socializezi,sa te obisnuiesti cu orice situatie,chiar te maturizezi.Acum o sa vad cum va fi,sper ca... bine.

5 comentarii:

atravedilun spunea...

Fara a fi carcotas tb totusi recunoscut ca imaginea de oras "altfel" este un pic exagerata. Nu m-a impresionat cu nimic Cluj-ul, poate si pentru ca asteptarile erau cam exagerate. Aceleasi cladiri gri, nerestaurate, trafic tamp ca sa nu spun ca intrarea dinspre Bucuresti este sub orice critica. Acestea au fost impresiile mele de acum 5 ani.
Cat priveste studentia si caminul, sper ca la fete este altfel pt ca inca 4 animale sociale de genul masculin deloc nu creaza o imagine romantata. Vorbesc din proprie experienta traita acum 10 ani. Sa fie oare acum altfel? -D Nu prea cred.
In rest... dream on -))

Diana Slavu spunea...

Ceea ce zici tu atravedilun este adevarat in cazul tau.Mie imi place sa socializez si urasc singuratatea.Nu am nevoie de liniste sau de intimitate ca alte persoane si sunt sigura ca mai sunt multi ca mine.Mie,personal,"animalele sociale" imi plac ,si daca ma aflu in mijlocul aglomeratie nu ma deranjeaza.

atravedilun spunea...

n-am vrut sa-ti impun parerea mea insa 5 personalitati diferite aflate in plin curs de dezvoltare situate intr-o incapere nu prea mare, ca sa nu spun mica, e totusi prea mult. Indiferent cat de tare ti-ar placea sa socializezi. Las' ca vezi tu cand incepe sesiunea -). Poate totusi la fete este altfel. -)
In rest imi place blog-ul tau si temele abordate si, cu permisiunea ta, am sa mai revin iar tu esti invitata mea.

Simion Alexandru spunea...

Viata de student in camin, e altceva...! E greu,e frumos, si sufocant! Cu farmec sau nu sa te bucuri de fiecare clipa!succes!

Anonim spunea...

Si tu esti studenta in cluj :P
Cu greu m-am obisnuit cu orasul asta, si in al patrulea an al meu aici, inca nu stiu daca mi-e drag sau nu. Dar mi-s dragi anii astia, nu neaparat datorita orasului, ci datrita sentimentului ca traiesc o perioada incredibil de frumoasa, lipsita de griji, plina de vise si sperante.
Am gasit articolul unui fost student la cluj, mi-a placut cum a vorbit el despre acest oras.
http://popcupatrafir.blogspot.com/2009/08/cluj-napoca-orasul-tineretii-noastre.html