sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Fantoma mintii


Uneori simti ca urasti persoana de langa tine si totusi stii ca trebuie sa o suporti,sa traiesti langa ea,pentru ca n-ai alta posibilitate sau nu vrei.Si totul devine atat de banal...incat entuziasmul pe care il aveai la inceput e de mult apus.Si apuse sunt si amintirile,care apareau in miez de noapte si dispareau dupa cateva zile, pentru putine momente.Ai ocazia sa fugi,dar totusi stai.Cum spunea profesorul meu de Dr.Penal,fuga e rusinoasa dar sanatoasa.
Si te gandesti daca exista cineva in lumea asta sa te inteleaga.La urma urmelor,nu conteaza,iti iei lucrurile si mergi mai departe.
Mai grav e cand persoana de "langa tine" e doar amintirea ta care te bantuie.Nu e prezenta fizic,dar e in tine,in mintea si in sufletul tau.
Pacat ca psihicul cateodata nu ne ajuta,ci ne descurajeaza.Important e sa treci mai departe si sa-ti ocupi timpul cu lucruri utile.

3 comentarii:

Emme spunea...

Off topic: te intereseaza un link exchange?

Alexandra spunea...

Gandire sanatoasa, eu am trecut prin asta de prea multe ori, fuga ajuta pentru moment dar ma tarziu intervine FRICA si viata devine un bumerang.... Here we go again!

Skappaluda spunea...

interesant blogul;)